14 Eylül 2014 Pazar

Tatil Bitti Yarın İşbaşı

hepinize kucak dolusu sevgiler.  :) 
Koskoca iki aylık tatilimiz bitti. Eşimin izin peryodunun eylüle denk gelmesi nedeniyle biz de eylül  ün ikinci haftası tatilimizi Antalya Kemer de yaptık ve döndük. Uzun zamandır işte bu sebeple yoktum. 
Nar çiçeği elbiseden sonra hiç bir şey dikemedim desem yalan olmaz. Bu sene oğluşumun 1. sınıfa başlamasından dolayı  pek dikişe vakit ayıramayacağım galiba. Ancak yine de ara sıra dikmeden duramam heralde ama bilmiyorum, Onun okulu şimdilik herşeyden önemli. :)
 Bu gün sizlerle tatil fotoğraflarımı paylaşmak istiyorum . 




















  Kemer'de akşamları  ay ışığının denize yansıması ayrı güzeldi. Tabi biz de bunu fırsat bilip çeşit çeşit fotoğraf çekmeyi ihmal etmedik.  :)




 Mavi bayrak sahibi plaj ve deniz bi harikaydı .  Denizde balıklarla birlikte yüzdük.  :)

Aşağıdaki uzun kimonoyu şifon, desenli kumaştan plaj için yine ben diktim.




  Side Antik Tiyatro

Gömleğimi  buradan.  hatırlarsınız.  

 Side Antik Tiyatro



Aspendos Antik Tiyatro








Herşey çok güzeldi , Çok şükür her yönüyle mutlu huzurlu bir tatil geçirdik, Darısı tüm isteyenlere.

Son olarak da tüm meslektaşlarıma ve öğrencilere  hayırlı verimli bir eğitim- öğretim yılı diliyorum. 

11 yorum:

  1. Harika resimler bayildim hele ortadaki canli gibi ;) Cok güzel bir tatil gecirmisiniz canim Allah tekrarini nasip etsin insallah seneye.. Kiyafetlerinlede göz doldurmusun tatile degilde podyuma cikmis gibisin masallah :)
    Oglunun yeni ogretim yili hayirli olsun ve seninde mesleginde basarilar, kolayliklar dilerim... Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne guzel sozler bunlar :) guzel dileklerin icin cok tesekkur ediyorum canim , opuyorum :)

      Sil
  2. Ooooo kendi diktiklerinle tatil yapılmış süpersin :))) Oğlunada başarılar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesrkkur ederiz Aycancim. :) sevgiler :)

      Sil
  3. Ben fotoğrafaların çoğunu instagramdan görmüştüm.Tatil candır...Allah tekrarını nasip etsin.Benim de kızım ilkokul 1'e başladı.Bir de sınıf annesi oldum.Ben de bu sene seninle aynı durumdayım yani...Ne yapalım dikebildiğimiz kadar artık.Başarılar...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canim :) demek uc asagi bes yukari.ayni seyleri yasayacagiz bu sene: ) Bakalim neler olacak , insallah hepimiz ve cocuklarimiz icin herseyin en iyisi olur :)) opuyorum .

      Sil
  4. ohhh kendi diktiklerinde arzı endam etmekte ne güzeldir :) güzel bir tatil geçirmenize çok sevindim canım Allah tekrarlarını nasip etsin inşAllah. bizimki de anasınıfına devam bu sene inşAllah çocuklarımızın hepsi için başarılı bir yıl olur. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım benim, bi hafta geçti bile bu hafta çok yorucuydu, inşallah çabucak alışırım bu tempoya, evet böyle güzel zamanların Allah hepimize tekrarını nasip etsin inşallah , sevgiler. :)

      Sil
  5. ''Evli mutlu çocuklu ''harikaa daha ne istenir ki zaten ,insanın iç huzuru olduktan sonra dik dikebildiğin kadar, mutluluğunuz sonsuza kadar sürsün dilerim,kış öncesi dinlenmiş olmanız da çok güzel .

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Ne güzel bir ailesiniz siz öyle maşallah. Kimono da güzel olmuş oldukça kullanışlı görünüyor. Tatilden dönmek zor olsa gerek ::)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...