26 Ekim 2013 Cumartesi

YENİ DİKTİĞİM ELBİSEM



 

MODEL; Burda Büyük Beden Dergisi 2013/02 sayısından 402 numaralı model. ancak, büyük beden olduğu için ben paftadaki en küçük bedeni biraz daha küçülterek çizdim ve hiç dikiş payı bırakmadan kestim. Üzerime tam oldu.
HOŞÇAKALIN.  :)

7 yorum:

  1. Ellerinize saglık , güzel olmuş , ben kumaşları birlestirdiniz sandim , desenmis , güle güle giyin , bana da beklerim ;
    www.nilgunsozveren.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkür ederim. evet den öyleydi. yanlardan denk getirmeye çalıştığım için, biraz uğraştırdı ancak sonucu ben de beğendim doğrusu ;).neyse dikişi çook seviyorum, hele ortaya kullanılabilecek şeyler çıkarabilmenin zevki bir başka güzel. sizi ziyaret ettim ,çok beğendim. şimdilik hoşçakalın.

      Sil
  2. Cok hos buda bunun uzunu tam benlik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. aslında ben de biraz daha uzun istiyordum ama kumaş bu kadarına izin verdi. Dikmenizi tavsiye ederim fermuar olmadığı için dikimi çok rahat oldu. kol boyu daha kısaydı ben uzattım. Kumaşı çelik örgü biraz elastik bir kumaş, etek ve kol ağız yerlerini çift iğneyle diktim, baya iyi sonuç verdi. Hoşçakalın. :)

      Sil
  3. Muntazam dikmek çok önemli ama dikişi gösteren tasarımı ve renk uyumudur,siz bu uyumu giysi ve diğer dikişlerinizde gayet güzel yapmışsınız.iyi,mutlu günlerde kullan inşallah.

    YanıtlaSil
  4. Asimetrik desenli kumaslar daha dikkat ve ozen ister cok guzel tutturmusun desenleri ellerine saglik canim.Guzel gunlerde giy.

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkürler Mine ve Nehir ikinize de. Beğenildiğine sevindim. :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...