1 Kasım 2015 Pazar

Yeni Babynest Siparişi



Merhabalar , bu babynest siparişi  de Serap Hanımın,  arkadaşının bebeğine hediye olacak şekilde İstanbul a kargolandı bile.İnşallah yeni doğan bebek içinde sağlık ve huzurla uyur. :)
sevgili Serap , erkek bebek olacağı için Mavi olmasını istedi ancak renk kombinini bana bıraktı. Ben de cıvıl cıvıl renkleri çok sevdiğim için böyle bir kombin yaptım. Kendisi de çok beğendi.


Fiyongu takıp çıkarılabilir yaptım, erkek bebek olduğu için belki kullanılmak istenmez diye düşündüm. O yüzden takıp çıkarılabilir oldu.


Bugün tam 34 haftalık olduk, çok şükür şimdilik iyiyiz. İnşallah doğuma kadar ve ondan sonra da bir aksilik olmaz ve böylece bu serüveni tamamlayıp bebeğimi kucağımıza alıp sağlıkla büyütebiliriz. 

Mail: ilk.yagmur1980@gmail.com
instagram: ilkygmur

Sevgiler :)

4 yorum:

  1. Canim benim yine sahane is cikarmissin, ellerine saglik. Kendini cok yorma lutfen yegenimizi uzme, tabi bizide:)) O artik blog aleminin biricik yegeni biliyorsun:)) Allahim insallah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin, saglik ve afiyetle... Ikinizide opuyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Canım benim çok tatlısın. Bebeğim şimdiden ünlü olmuş oooo . :) hiç yorulmuyorum, o kadar zevkle ve keyifle yapıyorum ki zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıyorum,çok seviyorum hele böyle cıvıl renkli şeylerle uğraşmayı. Zaten artık evdeyim, başka da hiç bir iş yapmayınca çok zor olmuyor. Güzel duaların içind amiiin. çok teşekkür ediyorum. :)

      Sil
  2. Ellerine sağlık,çok güzel olmuş İlknur....Cinsiyetini merak ettim,kızına mı,oğluna mı arkadaş geliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canım. Cinsiyeti kız , kızıma arkadaş, aralarında 12 yaş olacak ama olsun artık. :) Sevgiler

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...