9 Ağustos 2015 Pazar

HAMİLE ELBİSESİ DİKTİM./ I SEWED PREGNANT DRESS



Merhabalar!...Bu gün de , aslında hayli zorlanarak diktiğim hamile elbisemle birlikteyim. Kendimi birazcık iyi hissettiğim zamanlarda biraz da can sıkıntısından canım dikiş dikmek istiyor, işte o anlardan birinde kalkıştığım, elbiseyi dikme işi oldukça uzun sürse de sonunda başladığım işi bitirdim  ve giyer giymez fotoğrafladım.



Tam da fotoğraf çekme aşamasında fotoğraf makinesinin pili bitince telefonla çekmek zorunda kaldık , o yüzden fotoğraflar çok soluk çıktı. Bir de benim solgunluğum eklenince  artık bu kadar oldu. 



bu hafta 22. haftamıza başladık.Her ne kadar dirayetli görünmeye çalışsam da stresli günler devam ediyor aslında. Hayırlısı Allahtan diyorum ve bebeğim için dua etmeye devam ediyorum.



 Kumaş penye  . Modeli Burda dergisi ocak 2015 sayısından çıkardım.




  Aslında model boyu  diz hizasında olmasına rağmen benim kumaşım yeterli olduğu için ve  o boyda başka elbiselerim olduğu için bunu uzun dikmek istedim. İstersem kısaltabilirim ne de olsa.  




13 yorum:

  1. elbiseniz çok güzel olmuş elinize sağlık ,bebeğiniz de sağlıkla gelsin sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Harika bir elbise olmuş. Hamilelik size çok yakışmış. Allah hayırlısıyla kurtarsın. Yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  3. Cok guzel olmus elbisen. Hamileligin sorunlu geciyor Ilknur ben kacirmisim sanirim:( Annesi gibi azimlidir bebiside buna eminim. Dikkat et kendine canim bebim, bebis sevmeye gelecegim daha :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. Ah, canim benim mutlaka beklerim . Bak ciddiyim ha Turkiye ye geldiginde Kayseriye beklerim mutlaka. Insallah bebegim azimlidir dedigin gibi dayanir zorluklara da saglikli bir sekilde dogar. Cok tesekkur ediyorum Mevlude siz guzel dostlarin varligi yetiyor. Opuyorum.

      Sil
    4. Ah, canim benim mutlaka beklerim . Bak ciddiyim ha Turkiye ye geldiginde Kayseriye beklerim mutlaka. Insallah bebegim azimlidir dedigin gibi dayanir zorluklara da saglikli bir sekilde dogar. Cok tesekkur ediyorum Mevlude siz guzel dostlarin varligi yetiyor. Opuyorum.

      Sil
  4. nasıl güzell bir elbise olmuş kumaşın renginede pek yakışmış şu zor dönemlerinizde allah yar ve yardımcınız olsun öğretmenim :)

    YanıtlaSil
  5. Çok yakışmış sana hem elbise hem de hamilelik öpüyorum kocaman :))

    YanıtlaSil
  6. Elbise çok güzel olmuş, ellerine sağlık. Bu arada hamile olduğunu bilmiyordum, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.... Sevgilerle...

    YanıtlaSil
  7. çok yakışmış hamarat hamile :) güle güle giyin. Bebeğinizide sağlıkla kucagınıza alın insallah sevgiler

    YanıtlaSil
  8. merhaba, çok güzel bir elbise olmuş, ellerinize sağlık. ben hamileyken hiç bişey dikememiştim bulantıdan. bu elbiseyi doğumdan sonrada kullanırsınız emzirme dönemi içinde. dergiyi bulursam bende dikicem aynısından, bayıldım. inşallah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız... iyi günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
  9. Canım çok güzel olmuş. Dilerim o zor günlerde çabuk geçer ve evladına sağlıkla kavusursun

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...