5 Ağustos 2015 Çarşamba

ESKİ ELBİSEDEN, HAMİLE ELBİSESİNE GERİDÖNÜŞÜM. (DIY)

 
İç Anadolu'nun bozkır ikliminden, Erciyes Dağının  eteklerinden herkese merhabalar.  Erciyes dağini görüntülemeyi akıl edemesek de borcum olsun en kısa zamanda Erciyes fotoları yayınlayayım inşallah.


Fotoğraflardan da belli olduğu gibi pek halim olmasa da elbiseyi giymişken , manzarayı da bulmuşken bir kaç foto çekmeden olmazdı değil mi?


 Bu hafta hamileliğin 21. haftasındayız ancak durumlar şimdilik pek iyi sayılmaz, yine de çok şükür inşallah iyiye gideriz.
Bebeğimin suyu en alt sınırda olduğu için beslenmesinde sıkıntı var o yüzden de bir çok risk bulunuyor.  Kötü bir durum olabilir de olmayabilir de o yüzden aslına bakarsanız sıkıntılı günler yaşıyoruz. Ancak mümkün olduğunca canımı sıkmamaya çalışıyor sabrımı tüketmemeye çalışıyorum. "Allahın dediği olur" diyorum.



Gelelim elbiseye; elbiseyi de bu şekilde dönüştüreli aslında baya zaman oldu ancak eskisi gibi pek dışarı çıkamadığım için fotoğraflayamadığımdan,bu güne kaldı. bloğumla da ilgilenmem gerek değil mi?  :)

Yaptığım şey çok basit aslında uzun elbisemin üzerine yeni aldığım hamile elbisesini yan olacak şekilde yerleştirdim ve gerekli payı bırakarak boyunu kısaltım. overlok çekip incecik diktim.

Burada dikkat edilmesi gereken şey hamile elbisesi olduğu için önünün arkasından bir kaç parmak uzun olması. Bunun nedeni ise önün zamanla giyildiğinde  kısa durmaması için


İşte bu kadar. eski giymediğim , artık sıkıldığım elbisemi giyilir hale getirmiş oldum ve severek giydim. İnşallah giyerim de. 
Hepinizden dua istiyorum. İnşallah bebeğimi sağlıkla kucağıma alıp büyütebilirim. Allah bütün sıkıntıda olanlara yardım etsin. hastalara şifa versin. 
Hoşça ve sevgiyle kalın.

23 yorum:

  1. ayy canımsın kıyamam inan şuan yatsı ezanı okunuyor dilerim allahtan hayırlısıyla doğumun gerçekleşirde bebeğini kucağına alırsın tez zamanda sıkıntın geçsin güzell anne ...elbisen siper görünüyor yakıştırmış sana sağlıcakla giyesin sevgiyle sağlıkla kalasın .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok uzaklarda hiç tanımadığım birilerinden dua almak beni çok duygulandırdı. gerçekten çok teşekkür ediyorum Aysel Melike Allah razı olsun. Rabbim sizleri darda koymasın. sevgiler :)

      Sil
  2. Allahın izniyle bir şey olmaz, bazen abartıyor doktorlar. Kendini üzme en önemlisi o. Allah kavuştursun, yakışmış hem elbise hem hamilelik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım Allah razı olsun. İnşallah umudum tükenmedi henüz. Çok teşekkürler sevgiler. :)

      Sil
  3. Cennet annelerin Ayakları altında boşuna denmemiş , Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah , geri dönüşümünde hem çok pratik hem de çok şık olmuş canım , Kolaylıklar dilerim ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin inşallah çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun canım. çok öpüyorum. Sevgiler :)

      Sil
  4. Rabbim InşaAllah sağlıklı sihhatli bir şekilde kucağınıza almak nasip etsin. Yar ve yardımcınız olsun. Allaha emanet olun. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah razı olsun Fatma, Rabbim sizleri darda koymayın. çok teşekkürler Sevgiler :)

      Sil
  5. Canım sağlıklı bir şekilde kucağına alabilmen dileğiyle😊

    YanıtlaSil
  6. Harikasın canım ellerine sağlık. Bebeğin ve senin için dua ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah razı olsun Aycancım. Amin inşallah çok teşekkür ediyorum. :)

      Sil
  7. çok güzel olmuş ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  8. Canım Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun, inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin handecim, çok sağol canım bu dualara çok ihtiyacım var. allah razı olsun canım.

      Sil
  9. Allahın izniyle hayırlısıyla kucagınıza almak nasip olur bebeğinizi inşallah....
    Elbise harika görünüyor....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Amin inşallah Reyhan Hanım. sevgiler

      Sil
  10. Canım İnşallah sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin inşallah öyle olur, Çok teşekkürler sevgiler Nilgün. :)

      Sil
  11. Ayni seyleri ogluma hamileyken yasamistim.5 aylik hamileydim, bu bebek alinmali dediklerinde, aldirmadim. Suyu hep az deniyordu, 9 ay boyunca da oyleydi. Simdi oglum 16 yasinda. Allahin izniyle siz de alacaksiniz bebeginizi kucaginiza. Dualaim sizinle.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sabah sabah icimi o kadar ferahlattiniz ki, boyle guzel olumlu seyler duymaya cok ihtiyacim var bu ara. Insallah bir sakatlik olmadan sag salim ben de alir buyuturum bebegimi. Cok cok tesekkur ediyorum Sevgili Meri. Cok opuyorum. :)

      Sil
    2. Sabah sabah icimi o kadar ferahlattiniz ki, boyle guzel olumlu seyler duymaya cok ihtiyacim var bu ara. Insallah bir sakatlik olmadan sag salim ben de alir buyuturum bebegimi. Cok cok tesekkur ediyorum Sevgili Meri. Cok opuyorum. :)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...