13 Temmuz 2015 Pazartesi

Uzun zamandan sonra hamile pantolonuyla merhaba


Hepinize kocamaan sevgilerle inşallah bundan sonra sağlıkla yine beraber olup , güzel güzel yayınlarla sizlerle birlikte olabilirim. 

Bu arada ,  bin aydan daha hayırlı bu mübarek kandilinizi de kutluyorum. İNşallah dualarda buluşmak dileğiyle diyorum. Allah hepimizin dualarını kabul eylesin. 


Uzun zamandır ses veremiyordum, nedenine gelince çok sıkıntılı bulantılarla geçen kabus gibi aylardı. Aslında bebek haberi mutlu bir haber ama benim için çok zor geçti zaman. ayrıca başka risklerim olduğu için hep raporlu yattım, Allah kimseyi hasta yatırmasın.En kötüsü o bulantılarla yaşamaktı. yaşamayan bilemez. Hiç birşeyde gözüm yoktu, o yüzden hemen hemen herşey gibi bloğumla da hiç ilgilenemedim. Dikiş dikmek bile mide bulandırıcı geliyordu. Şimdi gülüyorum, adeta yeniden doğdum. Alahıma şükürler olsun ki böyle devam etmedi çok azaldı artık bulantılarım.
 Bu gün 18. haftamız, Allah izin verirse bir kızımız daha olacak.  Aslında böyle bir şeyi duyurmak çok zor hangi cümleleri kursam diye düşünüyor insan. Özellikle de bebeğimi kaybetme risklerine sahipken (Allah korsun ). Şu anda risk azaldı ama 3. gebelik olduğu için yine de riskler var.   . Allahım  inşallah bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alıp sağlıkla büyütürüz, vatana millete ve bize hayırlı evlat olur.
 Rabbim olmayan ve bebek isteyen herkese nasib etsin. 


  Gelelim  bu rahat pantalona,
 Eski sevdiğim pantalonu kumaşın üzerine yerleştirerek pratikten kestim.  Ön kısmını keserken , normalden daha geniş bırakarak kestim ki rahat giyebileyim.. İlerde rahatsız ederse ön karın bölgesini kesip penye yerleştirebilirim. Bakalım kısmet.  Kesim sırasında dalmışım fotoğraf  çekmeyi unutmuşum o yüzden sadece bu var.  Giymesi çok rahat bir pantolon oldu. yazın sıcağında efil efil. :)

           Bu günlük bu kadar yeter , yeni yayınlarla görüşmek üzerine. Sevgiyle kalın :)

32 yorum:

  1. Ne güzel bir haber, Allah hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin. Problemli zamanlar geçmiş olsun diyorum. Annelik duygusunu tatmadım henüz, Allah nasip eder belki. Bu güzel gecedeki güzel dilekleriniz için de teşekkürler. Pantolon çok rahat görünüyor, güzel sıkıntısız ve problemsi, mutlu giyilsin:) Siz problemli zamanlar geçirseniz de gülümseyerek okudum her satırı, bebek haberi mutlu etti. Bu arada güzel bir Bayram da diliyorum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum sevgili gooogoook. Güzel dualarına amin diyorum. Senin de dediğin gibi İnşallah problemsiz mutlu bir şekilde giyebilirim. ben de hayırlı bayramlar diliyorum. Sevgiler :)

      Sil
  2. Zor zamanlar geçmiş inşallah bundan sonrasını rahat geçirirsiniz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Pantolonunuz çok hoş, tam yazlık. Güzel günlerde sağlıkla giyin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amiin çok teşekkür ediyorum benim dileğim de aynısı. kocaman sevgiler yolluyorum. :)

      Sil
  3. Gözünüz aydın!Sağlıkla kucaklamak nasip etsin Rabbim..O bulantıları çeken bilir,kabus gibiydi benim de.Bundan sonrası sıkıntısız geçsin inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin . Allah razı olsun. Evet aynen çekenler anlıyor ama sanki çabuk unutuluyor bu sıkıntılar. çok teşekkür ediyorum. Sevgiler :)

      Sil
  4. dualarınıza aminn hayırlı kandiller ...sağlıklı hamilelik dönemi diliyorum pantolonda çok yakışmış ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teyekkür ediyorum Sevgili Aysel Melike. Beğenmene sevindim. sevgiler :)

      Sil
  5. Tebrik ederim çok sevindim. Sağlıkla devam etsin sağ salim kavuşun inşallah. Benim de çok sıkıntılı geçmişti ilk aylarım bulantılar bitince insan gerçekten yeniden doğmuş gibi oluyor. Hayırlı kandiller.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum sevgili Sevda. güzel dualarına amin diyorum. Çeken anlıyor beni. kocaman sevgiler :)

      Sil
  6. İlknur ben seni çok iyi anlıyorum,çünkü benim de bulantılarla geçmişti,çok zor gerçekten,ben kızım olmasını çok istiyordum,sonra kızım olacağını da bilsem istemem demeye başladım ,o bulantılardan sonra....Neyse geçmiş artık,bundan sonrası güzel geçsin,sağlıkla kucağına alırsın canım..Duaların da gerçekleşsin bu güzel gecenin hürmetine...Dikişler,başlamışsa artık,devamı da gelir...Güzel bayramlar diliyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bazı günler öyle zordu ki, her ne kadar isyan etmemeye çalışsam da pişmanlık hissini yaşadım gibi. İnşallah senin de dediğin gibi bundan sonrası güzel geçer. Dikişler için de kendimde yeterli gücü bulabilirim. Ben de hayırlı mutlu bayramlar diliyorum. Çok öpüyorum. :)

      Sil
  7. Tahmin etmiştim instagramdan ilk yazdığında ama soramadım ;)) Hayırlısıyla dünyaya gelsin sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah daha da iyi olursun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim. Güzel duaların için çok teşekkür ediyorum. Amin inşallah daha iyi olmayı ben de çok istiyorum. Sevgilerimi yolluyorum. :)

      Sil
  8. canım hayırlı mübarek olsun bebişin Mevlam sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaallah,senin adına çok sevindim :)
    pantolonunda çok güzel olmuş canım şimdiden mutlu bayramlar
    sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Allah razı olsun Esma Hanım. Çok teşekkür ediyorum. Sevgiler yolluyorum. :)

      Sil
  9. Ne güzel bir haber. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Artık hamile kıyafetleri göreceğiz demekki. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Cok tesekkur ediyorum. Bakalim bebek le ilgili dikisler mi olur hamile kiyAfetleri mi olur zaman gosterecek .sevgiler.

      Sil
    2. Amin Cok tesekkur ediyorum. Bakalim bebek le ilgili dikisler mi olur hamile kiyAfetleri mi olur zaman gosterecek .sevgiler.

      Sil
  10. Canım benim çok sevindim bu güzel habere. Sağlıkla kucağına al inşallah. Hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Cok tesekkurler Turkancim. Sen atlattin darisi bana insallah. Sevgiler.

      Sil
    2. Amin Cok tesekkurler Turkancim. Sen atlattin darisi bana insallah. Sevgiler.

      Sil
  11. Çok güzel bir haber. Rabbim hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin. Bir daha zor durumlar yaşatmasın. Hayırlı bayramlar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin cok teşekkürler. Fatma. Insallah bundan sonrasi guzel gecer. Hepimizr hayirli bayramlat sevgiler.

      Sil
    2. Amin cok teşekkürler. Fatma. Insallah bundan sonrasi guzel gecer. Hepimizr hayirli bayramlat sevgiler.

      Sil
  12. Tebrik ederim hayırlısıyla gelsin bebeğiniz:) Pantolonunuzda çok şık olmuş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Süslü Püslü, Amin. sevgiler :)

      Sil
  13. Hayırla ve sağlıkla kucaginiza alın inşallah bebeginizi.. Pantolon güzel görünüyor sıcaklarda çok rahat gerçektende... Mutlu bayramlar diliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin çok çok teşekkürler sevgili İlmek imek40 Sevgiler yolluyorum.

      Sil
  14. Canım bebek haberini alınca önceki yayınlarına bakim dedim neler kaçırmışım diye :) Benimde bir süredir blogla ilgim olmadığı için. Bulantıdan bende çok çekmiştim ama sonra geçiyor çok şükür. Hem bu biraz da iyi birşey bebeğinin sağlıklı olduğunun belirtisiymiş bulantı. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım. Amiinnn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah canım bulantı geçti , kanama oldu düşük riski oldu, o da geçti bu segfer de bebeğin suyu çok az diyor. Allah sonumzu hayır etsin. Bakalım inşallah sağlıkla doğar büyür inşallah . öpüyorum.

      Sil
  15. Merhaba canım blog keşif etkinliğinden geliyorum takipteyim bana da beklerim:-)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...