10 Ocak 2015 Cumartesi

Etiketlerim geldi, oleeey. :)


Sonunda uzun süredir düşündüğüm ve dünkü  buradaki yayınımda bahsettiğim etiketlere kavuştum. Aslında internetten isim yazmayanlardan almayı düşünüyordum. "made with love" ya da"handmade" yazanlardan. ancak yabancı sitelerle uğraşmak istemedim. çok da araştırmadım.

Sonra bi araştırayım dedim ,
nasıl olsa internetten getirteceğim olmuşken tam olsun istedim. Baktım kendime göre istediğim şekilde de yapan "Yekta Etiket" e ulaştım. Sağolsun Tuğba Hanım oldukça ilgilendi.

Ortak kararımız olan bu şablona "ok" verdim ve üç gün içinde elime ulaştılar. 
Artık arkadaşlarıma vereceğim kendi emeğim olan ürünlerime kendi etiketimi takabileceğim..:)
Zevk işte !  ...

25 yorum:

  1. Keyifli dikişlerin olsun canım,inan şahane bir fikir,ben de blog dünyası hakkında böyle şeylerden haberdar oldum ve çok hoşuma gitmişti.Arkadaşlarına ,kendine,evine,kızına dikeceğin sağlıklı günler diliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sana cevap yazmıştım oysaki, kaydetmemiş demek. Çoook teşekkür ediyorum. Zevkli hobime zevk kattı. tavsiye ediyorum. Amin çok teşekkkkürler. sevgiler :)

      Sil
    2. Ben de yanlış yazmışım :( blog dünyası sayesinde yazacakmışım..... :))

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum Pınar , sevgiler. :)

      Sil
  3. İknur Hanım, bilgi için çoook teşekkürler. Hemen Yekta Etiket'ten ben de fiyat teklifi istedim. Kısa sürede benim de sizinkiler gibi şeker etiketlerim olacak umarım! Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah daha şekerleri olsun.. en iyi sonucu alacaksın eminim. :) çok teşekkür ediyorum. sevgiler :)

      Sil
  4. Çok iyi aydınlattınız İlknur hanım. Bende araştırıyordum ama bulduklarıma da güvenemiyordum açıkçası. Etiketleriniz çok güzel olmuş. Nice güzel dikişlerinizde kullanın inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence mutlaka siz de yaptirmalisiniz. Diktiklerimizde adimiz vurgulansin. :) Bu da ayri keyifli. :) tesekkur ediyorum. :)

      Sil
  5. Hayırlı olsun çok güzeller...

    YanıtlaSil
  6. Sevgili ilknur hanımcığım. Bu etiketler bir ilki başlatır. Zaman içinde bir bakmışız en güzel semtlerde İlknur's Handmade markasını görür oluruz. Neden olmasın. Çok hoş düşünmüşsünüz. Paylaşımınız için teşekkürler. Bu sayede benim makinem harf yazabildiği için bu işi sipariş vermeden halledebilirim gibi geliyor. Ayarlar da yapabilirsem ben de inşallah paylaşırım. Bu arada ilgilenirzseniz benim buloğuma da beklerim...Sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar güzel bir yorum bu. Aslına bakarsanız tabiki asıl işim dışında, zevk aldığım bir alan da bu, bununla ilgili birşeyler yapmayı düşünmüyor değilim ama şimdilik Allah izin verirse, emekliliğe saklıyorum. :) Elinizde böyle bir makinenin olması büyük şans tabiki yaparsanız mutlaka görmek isterim. ben sizi takipteyim zaten. sevgiler. :)

      Sil
  7. Çok hoş olmuş bunlar,güzel günler de kullan canım:):)Tasarımı da çok güzel olmuş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çok sevindim. daha iyileri sizin olsun. . Sevgiler. :)

      Sil
  8. Dikiş dikmek bir tutkudur.. Bu etiketlerde dikiş diken için; kremalı pastanın üzerine koyulan çilek gibidir :) Güle güle kullanın ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel bir örnek olmuş, cuk oturmuş. :) Çileklerimi seviyorumm. :) çok teşekkür ediyorum. sevgiler. :)

      Sil
  9. Bilgilendirme için sağol canım en kısa zamanda ben de bakıcam teşekkürler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım, inşallah işine yarar. Sevgiler :)

      Sil
  10. Aynen öyle. Çok teşekkürler sağolun. :) sevgiler. :)

    YanıtlaSil
  11. Çok tatlılar İlknur Hanım, güle güle kullanın :))

    YanıtlaSil
  12. Etiketler çok tarz olmuş :) Muhakkak dikişin en keyifli kısmı bu etiketleri dikmek olacak. Ben de iş yerimde yoğun işlerimi bir düzene koyup kafamı da bir toparlayabilirsem muhakkak etiket yaptıracağım. Gerçi ben fazla çalışkan bir terzi değilim ama neden herkesin kendi etiketi olmasın öyle değil mi? Bence bütün kıyafetler birer etiketi hak ediyor, hele kendi diktiklerimiz. Paylaşım faydalı oldu, teşekkürler.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...