6 Ağustos 2014 Çarşamba

TULUM DİKTİM :) - I SEWED JUMPSUIT :)


HEPİNİZE MERHABALAR !... :)
Dün evde epeydir dolapta bekleyen penye, mürdüm renkli  olan kumaşımla birr şeyler dikmek istiyordum ama ne yapacağıma bi türlü karar verememiştim, Aslında elbise ya da uzun etek yapmak için kumaşım artık bir tuluma dönüştü. kumaşlarla oynamayı seviyorum. Özgürce hayal et , tasarla  ve dik. Sonuç ta da ortaya güzel birşey çıkınca ...
oh  "tadından yenmiyo" misali bir zevk. :)     

Burda haziran kapak modeli olan tulumu aslında tamamen denemek maksatlı diktim çünkü tatil dışında böyle büstiyer tarzı şeyleri giyemiyorum, doğrusu rahat edemiyorum. Ancak inşallah tatile giderken yolculuk sırasında giymeyi planlıyorum, zira penye oluşu ve tek parçadan oluşmasından dolayı o kadar rahat ki anlatamam.  zaten oldum olası tulum sevmişimdir. 
  Evet  kalıbı denedim ve artık elimde  istediğim gibi oynayıp değiştirebileceğim bir kalıbım oldu. sadece yapacak olanlara tavsiyem, özellikle penye kumaşlarda dikiş payı vermelerine hiç gerek yok çünkü kalıp biraz bol. aslında bir beden küçük de çıkarılabilir. :) 
Üst bedeni kısa kollu ve kapri kol ve aynı modeli şortlu olacak şekilde olacak şekilde bir kaç proje aklımda ,kumaşlarım da hazır varken dikmek istiyorum bakalım. :)
   

 Ben paçadaki lastiği kullanmadım  düz bıraktım. bir de cep yapmadım. Benim için ne kadar pratik o kadar iyi, zaten cep de kullanmıyorum ama bir daha dikersem cep denemek istiyorum. 




Bunlarda bilekliklerim, yine ben yaptım, iğne ile boncuk örme tekniği kullandım. :)





 Bu da modelin fotoğrafı. 

12 yorum:

  1. Çok çok güzel olmuş, ellerine sağlık. Güle güle giy canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim Berrincim, :) begendigine cok sevindim. :)

      Sil
  2. Harika olmuş İlknur'cum... Ellerine sağlık, güle güle giy... Çok da yakışmış, maşallah!!!...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım, :) yorumun için çok teşekkür ederim, sevgiler. :)

      Sil
  3. Oooo benden kocaman bir ıslık sana canim. Ne kadar şık ve hoş olmuş çokta yakismis masallah ellerine saglik..guzel gunlerde giy insallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler, isligin sesini duyar gibi oldum. :)). Tesekkur ederim
      Sevgiler. :)

      Sil
  4. ilk fotoğraftan burdanın modeli olduğunu anladım hemen. tam tatillik rahat, kullanışlı bir modele benziyor. Sende ustalığınla döktürmüşsün yine canım :) Ellerine sağlık güle güle giy :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkurler canim, guzel yarumun icin, yok daha bu konuda ustalik kim ben kim. :) evet cok rahat bir sey odu bu tulum. opuyorum. :)

      Sil
  5. Çok güzel olmuş sizede çok yakışmış güle güle kullanın.Sevgiler

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...