15 Temmuz 2014 Salı

BONCUKLARIN CAZİBESİ :)



Evde sıkıntıdan patlarken ," ne yapsam, ne yapsam?" diye düşünürken, aklıma
evdeki boncuklar geldi . Eski hobim olan, " takı tasarımı"  merakım bir an yeniden uyandı.  Biraz you tube dan video karıştırdıktan sonra fotoğraftaki bileklikler ve yüzük ortaya çıktı. Tabi evdeki boncuklarım yetmediği için önce biraz boncuk aldım..
 Eskiden , yaklaşık bundan 6-7 yıl önce takı tasarımına çok meraklıydım. O zamanlar bu kadar takı malzemesi  nerde... . Şimdi her istediğin malzeme var  malzemecilerde. Zaten takı yapmayı bırakmamın en büyük sebebi de bu malzeme azlığı idi. Birini bulsan diğerini bulamıyorsun filan. Ayrıca baktımda şimdilerde , istediğiniz tekniği öğreten videolar da olçukça fazlalaşmış, özellikle de yabancı videolar tabi.

Buradaki bileklik ve yüzükleri kristal ve kum boncuklarla, iğne ile örerek yaptım. Adımın hakkını vermeliyim değil mi? her türlü hobiyi çok seviyorum.  Bu ara dikiş istemiyor canım,  "biraz değişiklik olsun" dedim ve paylaştım.  İlgilenenler beğenecektir inşallah.  İsteyen olursa yapım aşamalarını  anlatmayı denerim. :)

Küçük küçük keçe ile yapılan işlere de bayılıyorum ama şimdilik onu çözemedim. O da eksik kalsın mı? neyse şimdilik eksik kalsın bakalım. :)



Evet yine oldukça sıcak bir günden hepinize hoşça ve mutlu kalın dileklerimi yolluyorum,  Sevgiler  :)


8 yorum:

  1. Bende yapmıştım bir zamanlar çabuk sıkıldım. Süper olmuşlar bu arada ellerine sağlık :)) Bence keçe eksik kalmasın bir ara konuda dene :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim Aycancim, keceye de el at diyosun. :)) bakalim zaman ne gosterecek. :)

      Sil
  2. Ooo çok şık olmuşlar ellerine sağlık...Yaşasın.! can sıkıntısı :)) bak sıkılınca neler çıkarmışın ortaya :)) Keçeye ben el attım sipariş verip getittirdim ama genelde süslemelerde kullanmak için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demek sen de keceyle ugrasiyorsun ,merak ettim neler yaptigini. Begendigine sevindim. Tesekkurler. :)

      Sil
  3. Bu gerçekten süper bir yetenek yaa. Yüzük sanırım, onun yanındaki bileklik çok dikkatimi çekti.. Maşaallah Maşaallah azıcık bana da bulaşsın :))
    Sevgiler ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkurler, aslinda gorduklerimi uyguluyorum, bence isteyen herkes yapabilir. Begendigine ayrica cok sevindim. :) tekrar tesekkur ediyorum. :) sevgiler.

      Sil
  4. Bunlar çok güzel olmuş, bayıldım vallahi...:) özellikle dağdan ikincisi hiç de sahte gibi durmuyor, eline sağlık... On parmağında on marifet maşallah sana ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ediyorum, iğne ile örerek yaptım hepsini, merak işte boş durmayım yeterki. sevgiler. :)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...