25 Haziran 2014 Çarşamba

Limon sarısı gömlek - Yellow shirt



Merhabalarrr !...   :)

Limon sarısı gömleğimi giydiğimde adeta içimde de bir limon ferahlığı oluyor. İyiki dikmişim, giydiğimde kendimi çok iyi hissettim. Neyse gelelim gömleğin  dikimine;  gömleğin kalıbı burada  ve buradaki    gömleklerimle aynı , bu kalıp çok işe yaradı,  o kadar gömlek diktim ki bu kalıptan diger sıfır kollu olanları  söylemiyorum bile .
 


Kolunu kısa yaptım ayrıca yaka ve kol kenarlarına daha önce böyle bir proje için kullanmak adına aldığım zinciri biye olarak geçtim.  alt etek ve kol evini ise bu sefer kıvırma ayağı ile diktim, sonuçtan çok memnun kaldım. Bu güne kadar şifonların alt eteklerini niye böyle yapmadığıma biraz hayıflandım doğrusu, kıvırma ayağı harika sonuç verdi bundan sonra özellikle şifonlarda onu kullanacağım. herkese tavsiye ederim özellikle overlok makinesi olmayanlara .  :)





Böyle bir kolyeyle de hareketlendi.  Kumaşın dokusu çok güzel döküm döküm bir şifon . hem rengiyle hem de hafifliği ve efil efil oluşu giyiminde rahatlık verdi.  
Bu günlük de bu kadar hoşça kalın..  :)

6 yorum:

  1. Çok güzel iyi günlerde kullan. Kombinlerin harika bluz pantolonlar çok uyumlu olmuş :)))

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş gömlek, ellerinize sağlık :) Sarının bu tonunu ben de çok seviyorum ;) Kolyeyle de çok güzel olmuş, güzel günlerde giyin :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş, güle güle kullanın. Regi tam yaz uygun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler nur kusura bakma cevabı geciktirmişim farkında olmadan. Sevgiler. :)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...