6 Mart 2014 Perşembe

Ne Dikiyorum?

Herkese merhabalar. Bahara girerken, kendime şöyle pamuklu, astarsız, baharlık güzel bir ceket dikkmeyi planlıyordum. Kumaş almaya çıktığımda düz renk  pamuklu bulamadığım için  daha doğrusu o tür kumaşlarda sadece çiçek desenliler olduğu için onlara bakmaya başladım ve çiçek desenliler arasında gözüme en hoş gelen bu kumaştı. Alırken biraz tereddüt ettim doğrusu , zira çiçek desenli kumaşlardan pek hazzetmezdim, ama insan büyük konuşmamalıymış bir kez daha anladım. Neyse 2013 klasiklerdeki ceket kalıbıyla kestim, yalnız boyunu uzun bıraktım ve yaka kısmını tek düğmeli yapacağım için v kestim. Modelini Buradaki kırmızı ceketimle aynı yapmayı düşünüyorum. Alt etek kısmını daha sonra keseceğim. Bu arada daha kolları takmadım sadece bir tanesini iğneLedim o yüzden öyle görünüyor.:)
Diğer diktiğim parça ise kumaşını çook önceden çok ucuza aldığım, şifon leopar kumaş. modelini uzun tunik şeklinde tayt üstü ceket içine giyilecek şekilde düşünüyorum. ilk defa gömlek dikiyorum bu yüzden yaka ve kol manşetlerinde zorlanacağım galiba , bu beni biraz geriyor açıkçası ama yapacağım inanıyorum. :)
Eveet bu günlük bu kadar bitince görüşelim.  Hepinize kocaman sevgiler. :)


14 yorum:

  1. iki parçada çok güzel görünüyor,kumaş desenleri de oldukça hoş..merakla bekliyorum bitmiş hallerini kolay gelsin şeker..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim cok tesekkur ediyorum. CeketIn deseninde tereddutum vardi ama git gide sevmeye basladim galiba. Gozum mu alisiyo ne. :)

      Sil
  2. Maşallah deyim sana çifter çifter üretiyosun ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sagol canim benim, :) biraz sabirsizim galiba. Ondandir. Kumasi alinca dayanamadim kestim, kesince de kabasini dikeyim dedim oyle. :)

      Sil
  3. çiçekli kumaşa bayıldım. sen neler dikmişsin gömlekte hiç zorlanmazsın hiç endişe etme bence bende başardım bak http://byhandeerdede.blogspot.com.tr/2014/03/robal-deri-kollu-ekose-gomlek.html :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim inşallah zorlanma M birazdan bakıyoru. :)Begendigine cok sevindim.

      Sil
  4. kumaşlar harika! birinci model çok hoşuma gitti. elbise kalıbı aruyorum bu modelde bakalım bulabilirsem dikerim inşaAllah. Kolay gelsin ilknur hanım bitmiş halleri mutlaka çok güzel olacak.. merakla bekliyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok teşekkürler Saadet Hanım ceketin kalıbını kullanarak elbiseye çevirebilir misiniz acaba belki olabilir . kBitmis hslini bende merak ediyorum begendigine de sevindim tekrar teşekkür ediyorum sevgiler :)

      Sil
  5. Ceket cok hos ilmus, uzeriniz de de gorelim.. ellerinize saglik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha bitmedi, biter bitmez fotograflayip gostereyim. :) begendiginize sevindim cok tesekkurler.

      Sil
  6. ceket çok hoş bitmiş hali çok daha güzel olucaktır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ediyorum,inşallah güzel olur sevgiler :)

      Sil
  7. Her ikisi de çok güzel görünüyor kolaylıklar dilerim

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...