17 Mart 2014 Pazartesi

BİTEN GÖMLEĞİM VE KIZIMA ELBİSE/ COMPLETED SHİRT AND THE DRESS FOR MY DOUGHTER

Herkese hayırlı akşamlar! Sonunda leopar desenli şifon gömleğimi bitirebildim. Şifon dikmek çok zormuş. Öyle bir şifon ki nereye çeksen oraya gidiyor. çok zorlandım çok. Bu gömlek aynı zamanda diktiğim ilk gömlek olması ve ve ilk yaka ve ilk  ön pat denemesiyle bir çok ilke imza attı ve beni bir o kadar yordu, ancak sonuca değdi sanırım. Tabi bir çok hatası var ama ancak bu kadar oldu arkadaşlar. Bir daha şifon dikersem Yaka , pat, kol bantı gibi detayları mümkün olduğunca azaltacağım galiba. işte sonuç arkadaşlar;








Düğme yerıne çıt çıt bastıracağım.  Ne kadar eğri büğrü olsada ben bu gömleği giyeceğim. :) Kombinleri yakında yayınlarım belki bakalım. :) 

Bu gün kızıma geçenlerde aldığımız kumaştan bir elbise dikmeye çalıştım. Kendisi çok beğendi . Yazlık efil efil bir elbise oldu. Alt eteğine alttan tütü ile birşeyler düşünüyorum bakalım. 




Şimdilik arkayı toplu iğne ile birleştirdim. Arkadan düğmeli olacak. İlk ilik denememi de bu elbise de deneyeceğim bakalım becerebilirim inşallah.


Şimdilik hoşça ve mutlu kalın  hepinize kucak dolusu sevgiler.   :)

6 yorum:

  1. Bluz harika gözüküyor , şifon gercekten zordur , emegine saglık.Kızınin elbisesi cok cici , insana ah bir kızım olsa ben de pembe elbise diksem dedirten cinsten , mutlu mutlu giysin inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım, senin iki oglandi, değil mi? Allah herkese kız da versin, oğlan da. Onları veren Rabbime şükürler olsun. Allah acılarını göstermesin.
      Beğendigine çok sevindim. Çok teşekkür ediyorum. Biraz da makinen yüzünden bu sifonu dikmekte zorlandım galiba, artık değiştir beni diye sinyal veriyor sanki.
      Sevgiler öpüyorum.:)

      Sil
  2. Maşallah bu kadar büyük kızın var mıydı?
    Elbise de çok güzel kızına çok yakışmış. Güle güle kullansın. Gömlek de aynı şekilde güzel. Zorlasa da ortaya güzel sonuç çıkmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 11 yaşında ama sanki daha büyük. Çıkmış galiba. Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sevgiler.

      Sil
  3. Maşallah , boyunca kızınız varmış. Elbisesine bayıldıım küçük hanımın.Güle güle giysin.Gömlek de çok güzel görünüyor hatası varsa da hiç belli olmıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Pınar. Aslında kızım çok büyük değil ancak fotoğrafta büyük Çıkmış. Şifon dikmesi zor olsa da hatayı kamufle den bir kumaş türuymüş, bu gömlekle onu öğrendim.

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...