3 Kasım 2013 Pazar

DİKTİĞİM İLK CEKET :)

Herkese selamlar. Dünden beri bu ceketle uğraştım. sonunda eh bir şeye benzedi. Yapabilir miyim diye çok düşündüm ama Nebihan Hanım ın  beni cesaretlendirmesiyle başladım ve artık  ceket de dikebilirim diyorum. kendisine çok teşekkür ediyorum. Giyilebilecek şeyler ortaya çıkarabilmek çok zevkli gerçekten, dikişi bu yüzden çok seviyorum. :)  ufak tefek hatalar olsa da işte ceketim;




Bu arada  ceketin altındaki eteği de ben diktim. :)



Burda  Dergisi  Ağustos 2013

8 yorum:

  1. Tebrikler İlknurcum ilk olmasına göre gayet basarili, sade ve şık olmus gule gule keyifle giyin canım :) bende ilk ceketimi 15 yaşımda dikmiştim :)

    YanıtlaSil
  2. ooo maşallah sen çok becerikliymişsin. ben yeni yeni dikişe merak sardım. ancak işte böyle böyle öğreniyorum, sizlerin cesaretllendirmeleriyle biraz biraz birşeyler oluyor. beğendine çok sevindim. çok teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş ilk ceket için oldukça başarılı. Denemene değmiş kalıbı da beğendim ben de dikerim o zaman :)) devamı gelsin İnşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Nebihan . Beğendiğine çok sevindim. Tela bile koymadım, oldukça basit şekilde dikmeye çalıştım. amacım dikip dikemeyeceğimi görmekti.kollarda biraz hata oldu sanki, galiba kalıbı yanlış çıkardım, biraz küçültmeye çalıştım işte neyse bir daha ceket dikeceğim bu sefer özenerek dikmeye çalışacağım, eminim daha güzel olacak. Tekrar çok teşekkürler. :)

      Sil
  4. Ziyaretiniz beni çok mutlu etti. Güzel yorumlarınız içinde ayrıca teşekkür ederim. Bu ceketi bende çok beğenmiştim. Kalıp güzel anlaşılan. Sizde gayet güzel bir iş çıkarmışsınız. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sizin güzel yorumlarırnız için çok teşekkür ederim. beğendiğinize sevindim. Böyle yüreklendirildikçe insanın hevesi daha da artıyor. sevgiler. :)

      Sil
  5. Elinize saglik cidden cesaret istiyo ben 2. Ay falan oluyo daha Creazion dergisinden payetli ceketin kalibni cikardim daha dikicem kalıp fobisi mi olurmus :) çok begendim devami siraya

    YanıtlaSil
  6. Beğendiğinize çok sevindim. o dergideki kalıplar biraz büyük oluyor, bence kendi bedeninizi ölçüp sonra kalıpla karşılaştırırsanız aradaki farkı küçülterek ya da hiç dikiş payı vermeden keserseniz daha isabetli olur. do dergideki modellerin çoğu zaten mankenlere bile bol gelmiş fark ettiyseniz, ben de ordan degaje yaka elbise dikmiştim önceki postlarımda var , baya küçültmüştüm. Neyse ben kalıpla dikmeyi daha çok seviyorum belki pratik kesemediğim içindir ama genelde kalıplarda hiç sorun yaşamadım desem yalan olmaz doğrusu. Çok teşekkürler payetli ceketinizi diktiğinizde görmek isterim. :) sevgiler.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...