12 Kasım 2013 Salı

DERİ KOLLU DEGAJE YAKA BLUZUM

Eveet  arkadaşlar bu da bir önceki postumda yayınladığım leopar bluzun siyah deri kollu versiyonu. yapılışına buradan  bakabilirsiniz. 
Kumaş; esnek, dokusu çok güzel, ince jarse penye gibi, aldığım kumaşçı sandy kumaş demişti galiba yanlış hatırlamıyorsam.


 Kol uçlarına ve etek uclarına iki kat yaptığım deri parçasını yüzü yüz gelecek şekilde diktim.

 
Deri kumaş, gece çekimi olduğu için ışıkta olduğundan  daha parlak çıkmış.
Hoşçakalın.

9 yorum:

  1. Deri diktireceksin bana zorla :) Eline sağlık çok şık olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Nebihancım ben de çok seviyorum . Şu anda da deri kollu salash hırka dikiyorum. deriyi tavsiye ederim kesin sen de dik. beğenmene sevindim. :)

      Sil
  2. Ooo...İlknurcum hızlısın maşallah :) güzel olmuş bluzun ellerine sağlık. Salaş hırkanıda merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkürler Nehircim. Kenarlarını kıvırmadığım için o da çok çabuk bitti. Bugün fırsat bulursam hemen yayınlayacağım. Sizlerden gelen güzel tepkiler beni yüreklendiriyor. Bu ara gerçekten bu dikiş konusunda biraz fazla heyecanlıyım . Bazen çok üstüne düştüğümü ben de düşünüyorum. Neyse bakalım nereye kadar gidecek. Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel işte hevesli ve isteklisin boş zamanında varsa sende değerlendir böyle canım :)

    YanıtlaSil
  5. deri dikmenin bir taktiği var mı İlknur? şuan diktiğim şey beni mahvetti de :) biraz esnek deri gibi bir kumaş, başka kumaşla birlikte diktiğimde gayet rahat dikiliyor ama tek onu dikemiyorum. nedir bunun kolayı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım, benim diktiklerimde şu ana kadar hiç bir sorun çıkmadı, kumaş diker gibi rahatça dikebildim. Derinin cinsi etkiliyor olabilir ya da makineden olabilir.
      Daha önce blogları gezerken rastlamıştım, dikilen kısma ya yağlı kağıt koyuyorlarmış ya da bantlıyorlarmış diktikten sonra kağıdı veya bantı söküyorlarmış. İnşallah yardım edebilmişimdir.

      Sil
  6. evet onu duymuştum daha önce bakalım bugünde onu deneyeceğim inşallah. kumaşım jarse gibi esnek bir kumaş, normalde jarseyi dikerkende aynı şey olur. sağol bilgi verdiğin için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım, sonucu merak ettim şimdi. :)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...